RENTACAR YVH - Rezervari masini

Alba Iulia, România

Servicii de Rezervare masini, Transfer Aeroport și Inchirieri pe Termen Lung

NON STOP 24h/7

 

Rezervare masini

Știm că aspectul si buna functionare a masinilor pe care le oferim spre închiriere detemină renumele. Prin urmare, suntem atenți la întreținerea parcului nostru auto. Cand inchiriati un autoturism de la noi, aveti certitudinea ca acesta va fi in cea mai buna stare de functionare.

La cerere, RENTACAR YVH vă oferă serviciul de șofer adițional.

Nu avem taxe suplimentare pentru preluarea/predarea masinii.

Comparati prețurile noastre de închiriere cu oricare altă firmă din Alba Iulia și veți vedea ca suntem cu pana la 30% mai ieftini decat concurentii nostri.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari sau ne puteti contacta  la nr. tel: (+40) 745 580202

Termeni si conditii

Va rugam va asigurarti ca cititi cu atentie termenii si conditiile la semnarea contractului de inchiriere la preluarea masinii.

Inchirieri cu preluare/predare in locatii diferite
Daca doriti sa preluati masina intr-o locatie si sa o predati in alta, compania de inchirieri poate solicita o taxa in plus pentru a acoperi costulm de returnare a masinii in locatia de preluare. Este necesar sa se notifice solicitarea de inchirieri cu preluare /predare in locatii diferite.

Orice servicii aditionale se vor taxa in functie de taxele locale.

Serviciile optionale ar trebui sa fie solicitate in momentul in care se face rezervarea și se vor plăti direct în momentul preluării. Va rugam sa aveți în vedere ca tarifele se pot modifica oricând.

Informatii importante

Daca mai aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati. Orarul nostru este non-stop. Puteți să ne contactați și prin pagina de web la sectiunea Contact sau prin pagina Rezervare masini.
Daca intampinati probleme pe parcursul inchirierii, sunati la numarul de urgenta +40 745 580202-Rezervare masini.

Accident sau defectiune – In eventualitatea unei defectiuni, accident sau a unei probleme tehnice, trebuie sa sunati imediat la compania de închirieri. În caz de accident, vor fi solicitate rapotul politiei si raportul de accident al companiei de inchirieri.
Asistenta pe teren – pentru asistenta pe teren nu trebuie să plătiți suplimentar. La preluarea masinii, asigurarti-va ca stiti unde aveti documentatia. 
Pierderea cheilor – daca pierdeti cheile, veti fi taxat pentru înlocuirea lor.
Centura de siguranță – Indiferent în ce tara calatoriti, ca sofer sau pasager trebuie sa purtați centura de sigurantă, indiferent de locul pe care îl ocupați în mașină.

Calcului pretului

Preturile sunt calculate in functie de durata de închiriere.

Detaliile de zbor

Daca ajungeti cu avionul, trebuie sa ne informati cu 24 de ore înainte de a începe închirierea. 
Nu exista taxe de anulare a unei rezervări.

Modficări

Puteți modifica rezervarea online, fără costuri suplimentare, oricând înainte de începerea închirierii (în funcție de disponibilitate).